Toerisme en recreatie

Bij toerisme en recreatie vervult informatievoorziening een voorname functie en is de rol van grafische producten nog lang niet uitgespeeld. Of het nu een landkaart betreft, een brochure of een reisgids; PrintRegie vertaalt de wensen van de opdrachtgever en de gebruikers in een passend product dat volledig is afgestemd op het beoogde doel en het gewenste gemak.

Uitgeverijen

Periodieke productie van magazines en tijdschriften, waarbij de planning van het totale productieproces plus de ‘matdata’ voor langere tijd worden vastgelegd om de continuïteit te waarborgen. Die rol vervult PrintRegie bij en voor uitgeverijen. Advisering, flexibiliteit, controle en tussentijdse evaluatiemomenten zijn onlosmakelijk aan die vorm van dienstverlening verbonden.

Marketing en reclame

In de zakelijke markt is PrintRegie sterk vertegenwoordigd. Het vaak als ‘marketingondersteunend’ bestempelde drukwerk kent talrijke uitdagingen en het blijft een ‘kunst’ om het aantal exemplaren en pagina’s zorgvuldig af te stemmen op de papiersoort, de bedrukking, de afwerking en het beschikbare budget. In deze mix blijft de doelstelling om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen.

Cultuur

Eén van de sectoren waar gedrukte communicatie nog altijd sterk vertegenwoordigd is betreft cultuur. Schouwburgen, theaters en overige aan cultuur gerelateerde instellingen zijn voortdurend op zoek naar verbetering en vernieuwing met als oogmerk om nog beter aan te sluiten bij de doelgroep. Dankzij de expertise van PrintRegie wordt hier adequaat op ingespeeld en vinden duizenden seizoenprogramma’s en agenda’s hun weg naar bezoekers en overige geïnteresseerden. Daarbij maakt het niet uit of alleen de productie óf het totale traject van vormgeving tot verspreiding wordt geregeld. Dankzij inschakeling van specialisten worden beide opties tot in de puntjes uitgevoerd.