PrintRegie

Leiding over de uitvoering van drukwerk. Dát is de letterlijke betekenis van PrintRegie. Een naam die staat voor persoonlijk advies, professionele begeleiding en efficiënte realisatie van grafische producties. Met een duidelijke rolverdeling, korte communicatielijnen en een helder script. Om te voldoen aan verwachtingen en toeval uit te sluiten.

Maatwerk

Inschakeling van PrintRegie betekent maatwerk. Vertaling van ideeën en wensen naar concrete (grafische) producten. Efficiënt gerealiseerd, correct uitgevoerd en stipt geleverd. Van magazine tot catalogus, van brochure tot boek en van huisstijl tot krant.

Verzending

Vaak volgt na productie van brochures, magazines, tijdschriften, catalogi en kranten een volgende stap in het proces; de verzending. Ook dit kan PrintRegie van a tot z verzorgen. Snel, voordelig en goed. Met adresgegevens op de witte baan van de folie of middels een meegeseald cheshire-etiket. Verzonden met de erkende postbedrijven op het debiteurennummer van de klant of via de (veelal voordeligere) contractprijzen van de desbetreffende verwerker. Een keuze voor gemak en besparing.

Succes begint met een helder draaiboek

Take 1: Kennismaking

Niet alleen bedoeld om elkaar beter te leren kennen, maar ook om kennis te delen, achtergronden te verduidelijken en  uitgangspunten te bespreken

Take 2: Inventarisatie

Voorkeuren (oplage, omvang, papier, formaat, bedrukking, afwerking, verpakking en verzending) in kaart brengen en dieper ingaan op specifieke eisen en wensen.

In de praktijk

PrintRegie, that’s me…

Mail of bel, dan reageer ik snel!