Het draaiboek van PrintRegie

Zes heldere hoofdstukken telt het draaiboek van PrintRegie dat moet leiden naar tevredenheid over product, uitvoering en dienstverlening.

Take 1: Kennismaking

Niet alleen bedoeld om elkaar beter te leren kennen, maar ook om kennis te delen, achtergronden te verduidelijken en uitgangspunten te bespreken.

Take 2: Inventarisatie

Voorkeuren (oplage, omvang, papier, formaat, bedrukking, afwerking, verpakking en verzending) in kaart brengen en dieper ingaan op specifieke eisen en wensen.

 Take 3: Afstemming

Onderzoek naar haalbaarheid in relatie tot technische  mogelijkheden. Afstemming van specificaties, planning en levering.

Take 4: Uitvoering

Toezicht op een juiste én afgesproken uitvoering. Persoonlijke aandacht voor prepress, productie en afwerking om het beste resultaat mogelijk te maken.

Take 5: Levering

Correct leveren bepaalt het succes van de productie. De laatste schakel in de ketting van het (productie)proces dient daarom goed geolied te zijn om hapering of vertraging uit te sluiten.

Take 6: Evaluatie

Het proces doornemen en het resultaat evalueren om ook in de toekomst aan alle (kwaliteits)eisen en verwachtingen te kunnen voldoen.

Kennis is er om gedeeld te worden

Kennismaking, advies en/of offerte?

Mail of bel en ik reageer snel!